KJØP BILLETT

«Mange ledere og mellomledere opplever nå et helt annerledes og mye mer krevende marked. Rammene og forutsetningene endres stadig. Jeg gleder meg til å dele ferske tanker om hva du bør gjøre i denne krevende situasjonen»

- Tore Vamraak

tore_vamraak-800

 

Tore Vamraak

Sjeføkonom i Econa

 

Tore Vamraak (39) liker å kalle seg dropout, siden han aldri fullførte ungdomsskolen. I stedet begynte han rett på videregående, og ble tidene yngste NHH-student som 15-åring. 

Etter å ha vært statssekretær i to omganger fra 2013-2018, for både statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen, ble han Associate partner i McKinsey. 

Nå er Vamraak sjeføkonom i Econa.

På Drømmeseminaret vil Tore Vamraak samtale med Erik Wold om situasjonen vi befinner oss i nå, de utfordringer ledere står overfor og hva de bør ha ekstra fokus og kontroll på. 

Vamraak er kjent som en sylskarp økonom, med gode og viktige analyser.

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!