KJØP BILLETT

«Langvarig suksess, krever kun én ting, og det er jævlig hardt arbeid. Og så må du ikke være redd for å fornye deg. På Drømmeseminaret skal du få innblikk i hvordan jeg jobber!»

- Sophie Elise Isachsen

Sophie_Elise-800

 

Sophie Elise Isachsen

Norges mest kjente influenser

 

Sophie i stormen

Sophie Elise er Norges mest kjente influenser med hundretusener av følgere. Hun blir undervurdert, latterliggjort og kritisert, men også respektert, prisbelønt og beundret. 

Harstad-jenta har sluttet å blogge, men har skrevet to bøker og jobber nå med å bygge opp egne merker. Hun er også investor og driver Norges største bokklubb for unge, LittSophie.

I dette foredraget forteller hun åpenhjertig om veien fra usikkert mobbeoffer til en hverdag med egen TV-serie og egne merkevare- og forretningskonsepter.

Hva holder henne gående, hva slags «mind set» er suksessen bygget på og hvordan og hvorfor har hun stått i stormene hun har møtt underveis? 

Foto: Julianne Leikanger / Skappelstrikk

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!