KJØP BILLETT

Samarbeidspartnere

Econa_logo_staaende_pos_RGB

 

 

Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for studenter, siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag. Vi har 24 000 medlemmer. Econa jobber for å skape verdi for medlemmene og vise hvordan medlemmene skaper verdi for samfunnet.

checkin_logo

 

Checkin er et påmeldingssystem for konferanser, kurs, konserter og events. Vi håndterer automatisk all betalingsflyt med faktura, kort og Vipps. Vi løser et stort økonomisk administrativt problem for alle som arrangerer kurs og konferanser ved at vi automatiserer betalingen og forenkler regnskapsføringen.

Coupler-logo-blue-horizontalArtboard 1

 

 

IDÉ House of Brands er Nordens ledende aktør innen bedriftsprofilering og produktmedia. Vi er en totalleverandør som hjelper deg med alt fra idè-utvikling, design, produksjon og logistikk.

Coupler-logo-blue-horizontalCoupler LOGO horizontal blue (2)

 

Coupler digitaliserer salg og markedsføring. Vi setter opp systemer, lager innhold og driver kampanjer for bedrifter som vil komme videre med sin inbound markedsføring. Slik kan ditt salgsteam fokusere på det de gjør best - å lande avtaler raskere.