KJØP BILLETT

«Jeg gleder meg til Drømmeseminaret, og til å fortelle deg hvordan noen av verdens viktigste ledere tenker og jobber nå!»

- Pellegrino Riccardi

Pellegrino_Riccardi-800

 

Pellegrino Riccardi

Ekspert på kultur og kommunikasjon

 

Kjærlighet: Den nye suksessfaktoren for å bygge kultur og tillit

I en verden med usikkerhet og avstand, vil de lederne som viser kjærlighet og omsorg for sine kunder og kolleger lykkes best. Det handler ikke lenger om IQ eller EQ, men en annen form for intelligens: The Love Quotient.

I dette foredraget forklarer den anerkjente formidleren Pellegrino Riccardi hvorfor og hvordan, og gir deg nye perspektiver og måter å se deg selv og kollegene dine på. Han bruker egne historier, forskning og relevante eksempler og får deg til å tenke, le og kanskje felle en tåre...

Pellegrino Riccardi er en av Norges mest engasjerende foredragsholdere. Har du opplevd ham på scenen før, vil du se ham igjen og har du ikke sett ham, har du sjansen nå. Pellegrino har britisk pass, italiensk hjerte, og norsk skattekort.

Foto: Nina Rangøy

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!