KJØP BILLETT

«Unge mennesker vil gjerne gi jernet, men må bli ledet på rett måte. Jeg gleder meg til å dele mine erfaringer om hvordan du effektivt rekrutterer, leder og engasjerer unge arbeidstakere!»

- Max Gouchan

Max_Gouchan-800

 

Max Gouchan

Gründer og ung leder

 

Hvordan rekruttere og engasjere unge arbeidstakere? 

Aldri før har det vært større forskjeller mellom generasjonene på jobben, og unge utgjør en voksende andel av arbeidsmarkedet. 

Hvordan fjerner du friksjon som kan oppstå på tvers av generasjonene? Hvordan rekruttere unge og hvor ofte gir du tilbakemelding til en ung kollega?

Max Gouchan er bare 26 år. Likevel har han mye erfaring med å lede og rekruttere mennesker. Han har startet og drevet flere bedrifter og gjort mye research på unge arbeidstakere i Norge.

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!