KJØP BILLETT

«Virksomheter som jobber med mangfold, er alt for fokusert på telling. I stedet bør de sikre at den mangfoldige arbeidsstokken føler at de kan være seg selv på jobben og at alle har samme rettigheter og muligheter. Organisasjoner som klarer det, vil vinne på kort sikt og lang sikt.»

- Lisa Cooper

Lisa-Cooper-800

 

Lisa Cooper

Daglig leder av Catalysts og tidligere leder av Demokratene i Norge

 

Hvordan skape et verdifullt mangfold på jobben? 

Forskning viser at virksomheter med mangfold hos de ansatte og i ledelsen gjør det bedre. Likevel synes mange ledere at det kan være vanskelig å få til mangfold i praksis. 

Lisa Cooper viser hvordan dere kan oppnå bedre mangfold og bedre resultater på jobben. Hun kommer blant annet inn på det viktige og ofte glemte elementet i mangfoldsarbeid, nemlig integrering på arbeidsplassen. 

Lisa Cooper er gründer og daglig leder i Catalysts og Catalysts Technologies, selskap som utvikler og leverer mentorprogrammer med digitale verktøy for å få bedre integrering i samfunnet og på arbeidsplassen. 

Hun var tidligere mangeårige leder av Demokratene i Norge og har utviklet flere prosjekter med et sosiale formål. Lisa har bakgrunn fra topplederstillinger i privat og offentlig sektor og har mange års erfaring med å hjelpe virksomheter med mangfoldsstrategier. I tillegg til å ha flere styreverv, er Lisa svært aktiv i samfunnsdebatten om mangfold og amerikansk politikk.

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!