Bli rå til å

presentere!

Lær, tren og bli inspirert

Støtvig hotell: 20. - 21. oktober 2021

Billetter:

Vi følger de til enhver tid gjeldende retningslinjene fra myndighetene. Billetter refunderes dersom de lokale eller nasjonale reglene forhindrer gjennomføring av kurset.

Velg billett

 

VIL DU FORMIDLE DITT BUDSKAP PÅ EN TRYGG, TROVERDIG OG MER TREFFSIKKER MÅTE?

Nils Apeland er en av Norges fremste eksperter innen formidling, kommunikasjon og foredrag. I mange år har han hjulpet norske ledere og foredragsholdere å bli bedre på scenen. Han er også kåret til Årets formidler ved Høyskolen Kristiania.

Et kurs med Nils vil gjøre deg mye bedre til å presentere et budskap for et publikum – enten det er på jobben, for en kunde eller som foredragsholder på en scene.

Du lærer teknikker, verktøy og får verdifulle råd i fra av konkrete tilbakemeldinger på hva DU kan gjøre bedre. Hver deltaker presenterer 2-3 ganger på kurset.

Dette kurset passer deg som vil nå ut med ditt budskap på en overbevisende måte, bli lyttet til av medarbeidere og kolleger, holde gode presentasjoner, taler og bli trygg foran andre.

Det er kun 15 plasser, for å sikre god oppfølging, personlige tilbakemeldinger og tydelige råd.

Nils Apeland
 

Meld interesse og få gratis taler-tips

Skriv inn din e-post, så får du Nils sine beste tips nå. Du blir også varslet når det er få plasser igjen.

Nils Apelands kurs i presentasjonsteknikk er en inspirerende reise i formidlingens verden. Nils er drivende dyktig til å skape engasjement og trygge rammer der historier, eksempler og teori bli vevd sammen med praktiske øvelser og deltagernes egne refleksjoner.
female-306407_1280
Heidi Brovold
Capra Consulting
Nils anbefales på det varmeste. Var på heldagskurs i Stavanger, der fokuset var presentasjonsteknikk og historiefortelling. Nils gjorde teorien om i praksis. Fikk mange nyttige verktøy og individuell veiledning med hensyn til egen utvikling. En dag med masse læring og ny kunnskap.
female-306407_1280
Irene H. Refsnes
Daglig leder Sterk Marte Meo
Nils er inspirerende og delte mange gode tips. Han lever som han lærer – han demonstrerte og poengterte alt han lærte bort gjennom gode eksempler og ved å selv være en glimrende foredragsholder. Det var lett å forstå og ta i bruk gjennom praktiske oppgaver i løpet av dagen. Tilbake på jobb har flere kolleger, meg selv inkludert, allerede tatt i bruk noen av verktøyene i hans innholdsrike verktøykasse
male-306408_1280
Øyvind Sørheim
Det Kongelige Selskap for Norges Vel
Om du lurer på om kurset i presentasjonsteknikk er verdt å bruke tiden på? JA! Jeg fikk mye mer enn forventet. Likte aller best Nils ekte engasjement for å hjelpe meg og alle deltakere i gruppa til å tørre å spille med uten å være redd for å feile.
female-306407_1280
Jorunn Landsverk
Maxmin AS
Nils holdt et fantastisk heldagskurs for oss. Han er en utmerket formidler og ikke minst klarte han å tilpasse seg våre behov. Han var konkret, effektiv og utrolig inspirerende. Jeg har brukt hans teknikker aktivt og har blitt en bedre formidler takket være han.
female-306407_1280
Eline Østby
Juristforbundet
 

Profesjonelle og trygge omgivelser

Støtvig Hotel

2665856453