KJØP BILLETT

«Fremtiden er likestilt, men det skjer ikke av seg selv. DU kan gjøre en forskjell. Vi kommer til Drømmeseminaret for å fortelle hva problemene er og hvor løsningene ligger!»

- Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde

Isabelle_Ringnes_Marie_Louise_Sunde-800

 

Isabelle Ringnes og
Marie Louise Sunde

Eier og driver Equality Check

 

Likestilling. Ditt ansvar!

De fleste virksomheter vil si at de er opptatt av likestilling, men ser du nærmere etter, vil du se at det er mange ord, og lite handling. 

Det handler om rekruttering, kultur, ledelse og insentiver. Hør Isabelle og Marie Louise sine hårreisende historier om hersketeknikker og diskriminering, og hvordan de nå jobber for at alle skal ha like muligheter, uavhengig av deres bakgrunn. 

Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde har stilt seg på barrikadene for å få fart på likestillingen i arbeidslivet. Sammen har de startet plattformen Equality Check, en ny og innovativ måte å sette fart på likestilling i arbeidslivet på.

Foto: Kristoffer Myhre

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!