KJØP BILLETT

«Hvordan skape en kultur for innovasjon og endring, uten å bli redd for å gjøre feil? Det skal jeg blant annet snakke om på Drømmeseminaret»

- Harald Nikolaisen

Harald_Nikolaisen-800

 

Harald Nikolaisen

Administrerende direktør Statsbygg

 

Hvilke utfordringer vil de som skal lede, og bli ledet i det offentlige, møte i tiden som kommer? Hva slags kompetanse bør ledere og mellomledere ha for å skape suksess sammen med dem rundt seg, og hvor må vi være spesielt på vakt?

Dette er temaer som Harald Nikolaisen vil komme inn på, i samtale med Bente E. Engesland og Erik Wold på Drømmeseminaret 2020.

Harald Nikolaisen har lang fartstid fra lederverv og styreverv i virksomheter som Nye Veier AS, Baneservice, Jernbaneverket og Norsk Hydro. Nå leder han den offentlige eiendomskjempen Statsbygg.

Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!