KJØP BILLETT

«Jeg har sett relasjoner bli bygget og relasjoner bli brutt. På Drømmeseminaret skal jeg dele kunnskap du kan bruke for å lykkes bedre med dine relasjoner!»

- Fanny Duckert

Fanny_Duckert-800

 

Fanny Duckert

Professor i psykologi

 

Hvorfor snakker vi ikke sant – og kan vi avsløre løgnere?

Vi lyver i dagliglivet, vi lyver i jobbsammenheng og vi lyver i retten. Samtidig er vi på jakt etter sannheten. Stadig fremstår «eksperter» som skal lære oss til å avsløre løgnere.  Men de fleste forestillingene vi har i dagliglivet om løgner, er feil. 

Fanny Duckert gjennomgår vår bruk av løgn og sannhet i samhandlingene med andre. Hvorfor lyver vi? Hva lyver vi om? Går det an å avsløre en løgner?

Duckert er organisasjonspsykolog og klinisk spesialist og har jobbet med behandling og utvikling av mennesker i over 30 år. Hun har skrevet en rekke bøker og forskningsartikler om temaer knyttet til ledelse, livsstil og kommunikasjon. Hun er en velkjent og respektert ekspert-kommentator i mediene.

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!