KJØP BILLETT

«Det blir en drøm å lede deg gjennom Drømmeseminaret. Håper du kommer! Kanskje jeg tar med instrumentet mitt, så vi kan få det til å svinge litt ekstra...»

- Erik Wold

Erik_Wold-800

 

Erik Wold

Konferansier og samtaleleder

 

Erik Wold er en av Norges mest erfarne konferansierer og debattledere. Med sin varierte journalistiske praksis og årelange erfaring fra blant annet NRK Dagsrevyen, NRKs valgsendinger og politiske debatter, kan han «alle triksene i boka» både for å skape rett stemning i rommet og når det gjelder å stille gode spørsmål. 

På Drømmeseminaret vil Erik Wold i tospann med Aksel Kolstad sørge for å gi gode introduksjoner, lede samtalene på scenen og stille foredragsholderne spørsmålene alle lurer på. 

Foto: Anne Valeur

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!