KJØP BILLETT

«Ledelse blir mer utfordrende og vil kreve stor endringsvilje og motstandskraft. Jeg ser frem til å gi deg innblikk noen av mine erfaringer og tanker om framtiden på Drømmeseminaret!»

- Bente E. Engesland

Bente_Engesland-800

 

Bente E. Engesland

Hodejeger og rådgiver med variert ledererfaring

 

Hva slags ledelse trenger norske virksomheter fremover?

Globalisering, digitalisering og ikke minst Covid-19 endrer i stor grad hvordan ledere må tenke og jobbe for å lykkes. Hvordan vil kravene til innovasjon, bærekraft, mangfold, åpenhet og samfunnsansvar påvirke lederrollen framover? 

I dette foredraget vil Bente E. Engesland dele noen perspektiver på suksesskriterier for fremtidens ledere og illustrere forskjellene i offentlig og privat sektor med egne historier og erfaringer.

Engesland er mest kjent fra tiden som profilert redaktør i NRK, men har betydelig erfaring fra lederstillinger i næringslivet i Statkraft og Burson-Marsteller, Schibsted og Allergruppen, samt UDI. Engesland er utdannet statsviter i internasjonal energipolitikk med tilleggsutdannelse i ledelse fra BI.

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!