KJØP BILLETT

«På Tyrili sier de: Det finnes ingen håpløse mennesker, bare håpløse situasjoner. Jeg skal vise hvordan det er mulig å gi kandidater med hull og grums på CVen en ny sjanse!»

- Arman Vestad

Arman_Vestad-800

 

Arman Vestad

Tidligere kriminell, nå forfatter og økonomisk rådgiver

 

Modige ledere gjør gull av hull

Hvordan kan en hardbarket og straffedømt kriminell ende opp som nasjonal prosjektleder i NAV? 

Arman vokste opp i en trygg familie på Bolsøya utenfor Molde, med fotballsparking og lek.  

Men utenforskap førte til frekke fristelser da han flyttet til byen og snart var han en del av et tøft kriminelt miljø med vold, våpen og penger. House-partyene varte i ukevis. 

Arman ble rikskjendis da han ble siktet og dømt for å ha skaffet Kristin Kirkemo pistolen som ble brukt i de beryktede Orderud-drapene. I dag er han rådgiver og foredragsholder, med et nytt liv og en liten familie i Trondheim. 

Hør hva som skjedde, hvem han møtte på vei ned og på vei opp igjen og hvordan de inkluderte Arman i det normale arbeidslivet. En inspirerende historie om hvordan du som leder eller rekrutterer kan tenke utenfor boksen, og et foredrag du aldri vil glemme.

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!