KJØP BILLETT

«Ulike scenarioer med en rekke drømmende mennesker har gitt menneskeheten ufattelig mange magiske øyeblikk. Einstein sa en gang at fantasi er bedre enn kunnskap. Skåler for Albert, jeg! Klar til å sette et drømmende fyrtårn på hele kransekaka!»

- Aksel Kolstad

Aksel_Kolstad-800

 

Aksel Kolstad

Konferansier og konsertpianist

 

Aksel er en banebrytende og kreativ forretningsmann, komponist og konsertpianist, og ikke minst en uredd, humoristisk og kunnskapsrik foredragsholder og konferansier.

Til daglig jonglerer han flere jobber, og du finner ham like gjerne i badebukse på et Stand Up Paddle-board på Tjuvholmen som i fargerik dress bak et flygel i konsertsaler, for næringsliv eller på hans Café de Concert. Aksel sjarmerer og overrasker de fleste han møter!

På Drømmeseminaret vil han sammen med Erik Wold sørge for å skape god stemning fra første tone.

 

KJØP BILLETT

 

Talere på Drømmeseminaret

Keynote speaker
Lars-Johan Jarnheimer
Styreleder i IKEA Worldwide


Kan du være en av Nordens mektigste forretningsmenn og likevel leve og lede etter prinsipper du lærte av bestemoren din?

Hør Lars-Johan Jarnheimers fascinerende historier om livet på innsiden av noen av verdens største selskaper, og om hans enkle, men effektive lederfilosofier. Et sjeldent, morsomt og annerledes foredrag.

Lars-Johan Jarnheimer er en av Nordens mest innflytelsesrike ledere. Han er styreleder for IKEA Worldwide, Egmont og Telia og sitter også i styret til SAS.

Dette er et av IKEA-styrelederens svært få foredrag i Norge, og noe du bør få med deg!